Hajkezelés

Kérastase hajápolás

Békés megyében kizárólag csak nálunk!

Ismerd meg a Kérastase márkát.
Tapasztald meg a tökéletes hajápolási rituálét! Minden amire a hajadnak szüksége van, a Kérastase termékektől megkapod. Ingyenes hajdiagnosztika alkalmával választ kapsz arra, hogy mi kell a hajadnak. Szalonszolgáltatásunk alatt kipróbálhatod a Kérastase termékeket.

„Mindazon hölgyek számára, akik saját egyéniségük kifejezőeszközeként tekintenek hajukra, a Kérastase márka olyan személyre szabott, egyéni hajápolást kínál, amely a legnagyobb nemzetközi fodrászok szaktudását ötvözi a haj tulajdonságait kutató tudományos csoportok ismereteivel..”

Hajunk számára minden szempontból optimális ápolás megtalálása nem egyszerű. Azonban ha egyszer rátalálunk a legmegfelelőbbre, egy egész életre beleszeretünk. A Kérastase egy olyan hajápoló márka, amely már 50 éve a vendégek és a világ vezető fodrászainak szívügye.

A megfelelő ápolás a tudatos termékválasztással kezdődik! Ehhez azonban meg kell ismerned hajad adottságait. Ha szeretnél egészséges és szép hajat, akkor gyere el hozzánk egy hajdiagnózissal összekötött hajápolási rituáléra! A kezelés alatt amellett, hogy kikapcsolódsz, hajad újjá születik, megismered adottságait és szakszerű táplálásban is részesül! Ha viszont rendelni szeretnél webshopunkból, most ahhoz is segítséget nyújtunk azáltal, hogy bemutatjuk egyes termékcsaládokat! A Kérastase termékek minden hajproblémára és hajtípusra megfelelő ápolást nyújtanak, találd meg te is számodra a megfelelőt!

Minden KÉRASTASE termék megvásárolható személyesen a White Rose Szépségszalonban, Békéscsaba, Kinizsi u. 18.

( Kizárolagos KÉRASTASE partner Békés megyében)

 

Otthoni Ápolás

Látványos és hosszútávú eredményeket az otthoni ápolással érhetünk el, így a szalonban történő kezelés után ajánlást adunk a termékválasztással kapcsolatban. A bőrápolásban és a hajápolásban is a legfontosabb a rendszeresség, így ha igazán egészséges és szép hajat szeretnél, akkor érdemes megismerkedni a Kérastase termékeivel és becsempészni őket az otthoni hajápolási rutinodba. Alkalmazd Te is az otthoni szépségprogramot, mely által megoldódnak a hajaddal kapcsolatos problémák és irigylésre méltóvá válik hajad külleme is.

Fodrászatvissza

White Rose Szépségszalon