Szolgáltatások férfi
vendégeink számára

A férfiaknak is szüksége van a megújulásra, melyet fodrászatunk és kozmetikai szolgáltatásaink a lehető legmagasabb szinten biztosít az erősebbik nem számára.

Férfi fodrászat

Fodrászaink a legújabb trendek, technikák és minőségi anyagok alkalmazásával, ápolt és modern hajat készítenek számodra. 

Függetlenül attól, hogy az elegáns vagy inkább a laza stílust részesíted előnyben, garantáljuk, hogy a kívánt megjelenés elérése érdekében a legapróbb részletekre is odafigyelünk.

A tökéletes eredmény érdekében minden vendégünkkel egyeztetünk, hogy igazán személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk.

Férfi kozmetika

Kozmetikánk a férfiak számára is kínál szolgáltatásokat arckezelések, arctisztítás, szemöldökszedés és gyantázás formájában. Az elmúlt évek változásai rávilágítottak arra, hogy az ápolt megjelenés már nem csak a hölgyek privilégiuma.

Törekvéseink középpontjában az áll, hogy minőségi, a férfiak igényeire szabott arckrémeket és kezeléseket kínáljunk, amelyek elérik a kívánt hidratáló hatást, miközben megőrzik a bőr természetes fényét.

Szolgáltatásaink között arcmasszázst is biztosítunk, mely egy stresszes nap után ideális pihenést, és megújulást nyújt.

Kérdésed van?

Írj nekünk üzenetet, és készséggel segítünk kiválasztani a számodra legideálisabb szolgáltatást!

Címünk:

5600 Békéscsaba, Kinizsi utca 18.

Email cím:

whiterosebcs@gmail.com

Telefonszám:

+36 30 441 5000

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat*: 8:00 - 16:00
Vasárnap: ZÁRVA

*Szalonunk kéthetente tart nyitva szombatonként.