Fedezd fel szalonunk prémium
női fodrász szolgáltatásait!

Szeretnél egészséges tincsekkel tündökölni a mindennapokban? Szalonunkban prémium hajápolást nyújtunk számodra, ahol minden szolgáltatásunkat kiemelt odafigyeléssel végzünk.

Kérastase Hajápolás

Büszkén jelenthetjük ki, hogy Békés megyében kizárólagos Kérastase képviselettel rendelkezünk, így szalonunkban is a márka exkluzív termékeivel
dolgozunk. 

Merülj el a tökéletes hajápolási élményben, és engedd, hogy hajad extra kényeztetésben részesüljön. A Kérastase termékek teljes skálájával biztosítjuk, hogy minden hajtípus a legmegfelelőbb ápolást kapja.

Az ingyenes hajdiagnosztika során pedig személyreszabott tanácsadást biztosítunk, hogy pontosan megtudd, mire van szüksége hajadnak a ragyogó eredmény elérése érdekében. Szalonszolgáltatásunk alatt természetesen kipróbálhatod a Kérastase termékeket.

Hajfestés

Van egy titkunk, amely ragyogóvá teszi a hajadat: Abszolút színek. Abszolút ápolás. Abszolút megbízhatóság. Ezt kínáljuk minden vendégünknek, amikor úgy döntenek, hogy a hajfestést szalonunk falain belül profi kezekre bízzák.

Fodrászaink a legújabb technikákat és tendenciákat alkalmazzák. Exkluzív prémium termékeket alkalmazunk, elérve a tökéletes színárnyalatot. Emellett fontos kiemelnünk, hogy nem csak a jelenlegi trendeknek megfelelően dolgozunk, hanem hajad egészségére is kiemelt figyelmet fordítunk.

Hajhosszabbítás, hajdúsítás

Szeretnél hosszú és dús hajkoronával büszkélkedni?

Tudjuk, hogy a minőségi póthaj alapvető fontosságú. Ezért csakis igazoltan kiváló minőségű póthajakkal dolgozunk, elkerülve a gubancolódást, a fejbőr megterhelését, vagy a rövid ideig tartó esztétikus hatást.

A hajhosszabbítást többféle technikával végezzük, melynek során személyre szabva, hajad minőségének, állapotának megfelelő számú tincset alkalmazunk hajad dúsítására.

Fusio Dose

Rakoncátlan tincseidet megzaboláznád, de úgy érzed egy alapos hidratálás és táplálás sem ártana neki? 

A Fusio Dose kezelés egy intenzív koncentrátumból és hatóanyagokkal teli boosterből áll.

2in1 megoldást nyújt, vagyis egyszerre két hajproblémát old meg. Személyre szabott szuper intenzív és luxus ápolást biztosít. Hatékony megoldást kínál összetett hajtípusodnak megfelelően, mivel saját igényeidhez mérten állítjuk össze éppen milyen ápolásra van szükséged. 

Ezt a regeneráló kezelést egybekötjük egy Kérastase hajdiagnózissal, hogy a leginkább személyre szabott megoldást tudjuk számodra biztosítani. 

Tegyél szert álmaid hajkoronájára kompromisszumok nélkül!
Látogass el hozzánk, és add meg hajadnak azt a prémium ápolást, amit igazán megérdemel! 

Kérdésed van?

Írj nekünk üzenetet, és készséggel segítünk kiválasztani a számodra legideálisabb szolgáltatást!

Címünk:

5600 Békéscsaba, Kinizsi utca 18.

Email cím:

whiterosebcs@gmail.com

Telefonszám:

+36 30 441 5000

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat*: 8:00 - 16:00
Vasárnap: ZÁRVA

*Szalonunk kéthetente tart nyitva szombatonként.