Kérastase hajkezelés

Elixir Ultime

Kérastase Elixir Ultime – Egészséges és fényes hajért

Gyönyörű, egészséges hajad van és szeretnéd, hogy ez így is maradjon? A Kérastase termékek közül a Kérastase Elixir Ultimate termékcsalád az, amely minden hajtípusra használható. Titka az Oléo-Complexe technológiában rejlik.  Tápláló alkotóelemek kombinációját tartalmazzák, amelyek értékes összetevői révén táplálják, megerősítik és védik a hajszálakat, így azok ragyogóan fényesek lesznek. Légiesen könnyű hajápolók, melyek nem nehezítik el a hajat. Négy értékes tápláló összetevőivel a kényeztetés mestere. A termékcsaládnak kiemelten fontos termékei az értékes olajok, az Elixir Ultime hajszerkezet javító és festett hajra való olaj. Világszerte már évszázadok óta elismerik és használják a hajápolási szertartások során ezeket az összetevőket. A Recherce Avacée L’Oréal kutatóit az ókori kultúrák szépségkezelései inspirálták, hogy az olajok erejét felhasználva megalkossanak egy különleges hajápoló elixírt, melynek használatával az egészséges szép haj nem álom többé!

Az Oléo-Complexe Technológia

  • Amla kivonat: Más néven az indiai egres, vitaminokban és értékes hatóanyagokban gazdag. Legértékesebb hatóanyaga a C-vitamin, amely segít a haj szerkezetének lesímitásában. A haj ennek köszönhetően sokkal simább és puhább lesz, sőt mi több fényesebb.
  • Argán olaj: Marokkó “folyékony aranya”, mely magas természetes antioxidáns tartalma (A, D és E vitamin) és omega 6 és 9 összetevője révén védelmet nyújt a hajnak a külső hatásokkal szemben.
  • Kukoricacsíra olaj: A Kérastase legrégebb óta használt összetevőjeként táplálja a hajat. A- és E-vitaminnal ruházza fel a hajszálakat. Mélyrehatóan táplál a hajtövektől egészen a hajvégekig, puhává, selymesen lágy tapintásúvá  és könnyen kezelhetővé varázsolja a hajat.
  • Kamélia olaj: A világ legfényűzőbb és legillatosabb olajaként ismert. A kamélia virág magjának kivonata ragyogóan fényessé teszi a hajat. A mag kivonata F-vitamint, omega 3 és 9 zsírsavat tartalmaz, melyek káprázatos fényt és rugalmasságot kölcsönöz.

Elixir Ultime olaj festett hajra

A fürdőszobai hajfürdő és hajpakolás utáni rituálé szerves része a megszárított hajon való hajolajok alkalmazása. Az Elixir Ultime olajat festett hajra a Coco Chanel Mademoiselle-je inspirálta. Friss gyümölcsös tónusos, virágos illata hajad kedvenc ékszere lehet. Az Oleo-Complexe mellett, Imperial Tea technológiával teszi még különlegessé az ápolást kifejezetten a színezett és festett haj számára.

  • Imperial tea: Az Imperial nevű fehér tea kivonat nagy koncentrációban tartalmaz antioxidánsokat. Ragyogó fényt és puhaságot biztosít a festett haj számára.

Megvásárolható személyesen a White Rose Szépségszalonban, Békéscsaba, Kinizsi u.18.

( Kizárólagos KÉRASTASE partner Békés megyében)

Vagy megvásárolható partner webáruházunkban!

Fodrászatvissza

White Rose Szépségszalon