Kérastase hajkezelés

Réflection

Kérastase Réflection – Festett hajra a színvédelem érdekében

A festett haj gyorsan veszít színéből és a ragyogásból, a haj káros külső hatások miatt szárazzá és mattá, a hajszín pedig fénytelenné válik. A festett haj gyakran kiszárad, a hajszál felszíne egyenetlen lesz, ezért nem tudja visszaverni a ráeső fénysugarakat. A haj csak  akkor fog tündökölni és fényleni, ha a felszíne egyenletes és sima, mert így valósul meg az optimális fényvisszaverődés. A Reflectiontermékcsalád a Systéme Capture™ technológiának köszönhetően védi a hajszínt. Íme az összetevők és hatásai:

  • rizsolaj víztaszító réteget képez a haj felületén, amelynek köszönhetően a haj megőrzi fényvisszaverő képességét és védetté válik a nedvességgel szemben.
  • Chelators complex, amely nátrium-citrátot + yuzu kivonatot + licsit tartalmaz, semlegesíti a környezeti szennyeződés hatásait és megakadályozza annak lerakódását.
  • Az UV-szűrő védelmet biztosít a káros sugarak ellen, így a haj védve lesz az év minden napján a napsugarak káros hatásaitól és a szín sem fog tőle fakulni.
  • E-vitamin tartalmának köszönhetően a környezet káros hátasai ellen extra védelmet nyújt. A cink-glükát bezárja a színpigmenteket a hajszál szerkezetébe.
  • Cink-glükonát: bezárja a színpigmenteket a hajszál szerkezetébe, így biztosítva hosszan tartó tartós, intenzív színt.

Rendszeres használatával a haj tovább megőrzi élénkvibráló színét, sima, egyenletes textúrát biztosítva.

Megvásárolható személyesen a White Rose Szépségszalonban, Békéscsaba, Andrássy út 12.

( Kizárólagos KÉRASTASE partner Békés megyében)

Vagy megvásárolható partner webáruházunkban!

Fodrászatvissza

White Rose Szépségszalon