Kérastase hajkezelés

Extentioniste

Kérastase Extentioniste – hajnövesztő termékcsalád

A Kérastase Extentioniste termékcsaládja kifejezetten azoknak lett kifejlesztve, akik évek óta küzdenek a hajnövesztéssel. Ezek a termékek ugyanis 3 hónap alatt 4-5 cm-t is növesztenek a hajon úgy, hogy közben a hajhossz nem törik vissza. A bennük lévő értékes anyagoknak köszönhetően nem csak a hajfelszínt erősítik, hanem a hajszálak belsejébe jutva belülről is táplálják azt, hogy lehetősége legyen megerősödni. Ezáltal pedig elérik a termékek, hogy úgy tud megnőni a haj, hogy közben nem törik vissza a vége. De miért is van erre szükség? Miért törik egyáltalán vissza? Sajnos nap, mint nap olyan fizikai és kémiai hatások érik a hajszálakat, amik miatt elég erőteljesen roncsolódnak. Először is ott vannak a Nap káros sugarai, a szmog, cigifüst, parfüm, nem megfelelő hajfixáló szerek. Ezeknek a hatásoknak a következtében pedig a haj nem csak a rugalmasságából és a fényéből veszíthet, de sokszor olyan szinten károsodhat, hogy nem képes nőni.

Szerencsére az Extentioniste termékcsalád olyan összetevőket tartalmaz, amik segítik helyreállítani a hajszálak egészségét. Ezzel járulva hozzá a gyors és hatékony hajnövekedéshez.

Keratin R komplexet tartalmaz, amely a haj belső szerkezetének megerősítésére szolgál.

Taurinnal gazdagított formula, ami egy különleges aminosav, ami védőhatást gyakorol a hajtüszőkre, így nem csak a hajhossz, de a fejbőr alatti terület is stimulálva van. Ezzel pedig optimális körülményeket teremt a hajhagymának és a környezetének.

Rendszeres használata mellett megfigyelhető a haj egészséges növekedése.

Megvásárolható személyesen a White Rose Szépségszalonban, Békéscsaba, Andrássy út 12.

( Kizárolagos KÉRASTASE partner Békés megyében)

Vagy megvásárolható partner webáruházunkban!

Fodrászatvissza

White Rose Szépségszalon