Kérastase hajkezelés

Resistance

Kérastase Resistance – Szerkezetében sérült, töredezett hajra

A Kérastase Resistance nem mást ad, mint erőt és ellenállást a környezeti agressziókkal szemben a szerkezetében sérült, töredezett, vékony szálú, lelapuló, az idő múlásával erejét vesztett hajnak. Az élet során olyan különféle hatásoknak van kitéve, melyek megváltoztatják a haj szerkezetét. Nemcsak a festés, szőkítés, tartós formázás, de a hajszárítás, hajfésülés és az UV-sugárzás is roncsolják a hajat, ezek mindennapi szokások, melyek következtében a haj meggyengül és az önálló védekezési rendszere sérül, így egy idő után pedig töredezetté válik.  A Resistance termékcsalád szabadalmaztatott Ciment-Cylane Complexe technológiának erejével építi újjá belülről a szerkezetében sérült hajat:

  • Intra-Cylane hatóanyagot tartalmaz, mely a hajszál legmélyére hatolva  fejti ki hatását, amely megerősíti és újjáépíti a haj belső szerkezetét, mialatt visszaállítja rugalmasságát.
  • Pro-Keratin formulájának keratin tartalma a hajszálak legfőbb összetevője, amely a hajrostok erejét adja.
  • Ceramidok, olyan specifikus lipidek, amelyek összetartást, ellenálló-képességet és ragyogó fényt biztosítanak a hajnak. A sérült haj szerkezete megújul, a hajszálak védetté válnak, felszínük pedig sima és ragyogó fényű lesz.

A három formulának köszönhetően újraépíti a haj természetes külső védőrétegét, melytől új életre kel, visszanyeri eredeti állapotát, és sokkal ellenállóbb lesz a külső agresszióval szemben.

Volumifique – Testesítő hatású volumennövelés vékony szálú hajra
Minden nő vágyik a gyönyörű erős és dús hajkoronára, melyet kedvére formázhat és büszkén viselhet. A Kérastase márka különleges volumennövelő Volumifique samponja ezt az igényt hivatott kielégíteni, azáltal, hogy újraépíti a haj belső szerkezetét és tartást ad a hajszálaknak. Ampliflex system® technológiája valósítja meg, hogy a hajszálak élettel teli dússágról tanúskodjanak:

Cellulózpor: Hajerősítő hatása van, vízzel érintkezve megvastagítja a hajszálakat.
Kationos polimerek: A haj meggyengült területeire fókuszálnak a tövektől egészen a hajvégekig.
Intra-cyclane®: Tartósan megerősíti a haj belső szerkezetét.
Stylight® texture: A hajfürdő könnyű, krémes állaga kifejezetten a vékonyszálú haj igényeit elégíti ki. Megerősíti és ápolja a hajszálakat miközben légiesen könnyed volument ad a hajnak.
A sampon és hajbalzsam együttes használatának köszönhetően a haj hosszantartó volument kap a hajszálak elnehezedése nélkül. Megerősíti a meggyengült hajszerkezetet és dús tapintású lesz a haj.

Megvásárolható személyesen a White Rose Szépségszalonban, Békéscsaba, Andrássy út 12.

( Kizárólagos KÉRASTASE partner Békés megyében)

Vagy megvásárolható partner webáruházunkban!

Fodrászatvissza

White Rose Szépségszalon