Foglalj időpontot!

Kérastase hajkezelés
Kérastase Genesis

 

A hajhullás problémája a nők 88%-át érinti világszerte. Ezért a Kérastase márka úgy döntött, hogy forradalmi megoldást dolgoz ki a probléma megoldására. A bőrgyógyászat, a dietetika és a hajápolás kimagasló szakembereivel együttműködve kidolgozott egy kettős akciótervet, amely minden hajtípus esetében segít megoldani a hajhullás problémáját, legyen annak oka a hajhagymák vagy a hajhossz szerkezetének meggyengülése.

 

VÉKONY SZÁLÚ HAJ

 

A vékony szálú haj hajlamos elveszíteni tartását és könnyen meggyengül a szerkezete, aminek következtében töredezetté és hajhullásra hajlamossá válik. A vékony szálú haj ápolására kifejlesztett Genesis termékek gyengéd, ám rendkívül hatékony hajhullás elleni megoldást biztosítanak. 

 

VASTAG SZÁLÚ HAJ

A vastag szálú haj esetében könnyen alábecsülhetjük a környezet káros hatásait, mert úgy gondoljuk, hogy hajunk azokkal szemben ellenálló. A sűrű, vastag szálú haj azonban extra ápolást igényel, amely garantálja, hogy a hajszálak erősek maradnak, és nem kezdenek el töredezni. 

ZSÍROS HAJTÖVEK, SZÁRAZ HAJVÉGEK

A hajhagymáknak egészségeseknek kell lenniük ahhoz, hogy a hajszálak növekedhessenek és tele legyenek életerővel. A Genesis termékek zsírosodásra hajlamos haj ápolására is kiválóak, hiszen eltávolítják a hajból a felesleges faggyút, miközben gondoskodnak a hajhossz megfelelő hidratálásáról. 

Megvásárolható személyesen a White Rose Szépségszalonban, Békéscsaba, Kinzsi u 18.

( Kizárolagos KÉRASTASE partner Békés megyében)

Vagy megvásárolható partner webáruházinkban!

Fodrászatvissza

White Rose Szépségszalon