Kérastase hajkezelés

Aurora Botanica

Kérastase Aura Botanica – Organikus termékcsalád

A Kérastase Aura Botanica termékcsalád a luxus és az organikus élmény találkozásából született meg. A termékcsalád átlagosan 96%-ban természetes eredetű anyagokat tartalmaz.  Az összetevők beszerzésekor gondosan ügyeltek, hogy méltányos kereskedelemből (fair trade) és felelős forrásból  kerüljenek be az üvegcsékbe. Szilikon, parabén és szulfát mentes termékek, tehát használója egy izgalmasabb, természetes érintésű tiszta hajat tapinthat meg.  Az Aura Botanica termékcsalád rendszeres használata mellett a haj természetes ragyogást kap. Azoknak ajánlott, akinek normál vagy élettelen, fénytelen hajuk van, nem küzdenek hajproblémákkal és nem sérült a fejbőrük, továbbá egy természetes összetevőkből álló hajápolásra vágynak, hogy kiemeljék hajuk eredeti szépségét. Az Aura Botanica termékcsalád 7 féle termékkel büszkélkedhet, 1 hajfürdővel, 1 hajszerkezetjavító tejjel és 5 formázó termékkel rendelkezik, amelyben minden hajtípus megtalálja a számára tökéleteset.

Különleges organikus összetevői:

  • Szamoai szűz kókuszolaj, amely a szamoai öko-szigetről lett beszerezve, támogatva az ott élő közösség kultúráját, munkát adva a helybélieknek. A hajápolás szempontjából fontos laurinsavat tartalmaz, mely bejut a hajszálak mélyére és azt táplálja.
  • Marokkói argán olaj fenntartható forrásból beszerezve, mely értékes Omega-6, Omega-9 és E-vitamint
  • tartalmaz. Táplálja a haj száraz felszínté, puhává és fényessé varázsolja a hajat.
  • Damaszkuszi rózsavíz: Hidratáló és nedvesség megőrző hatású és enyhén bakterializál és tisztít. Nyugtatja a fejbőrt.
  • Avokádó olaj: Ösztönzi a hajszálak növekedését az A-vitamin és réz tartalmának köszönhetően, hidratálja a száraz hajszálakat, csökkenti a korpát és a viszketést a fejbőrön.
  • Jojóba olaj: Védi a hajvégeket a töredezéstől és enyhe fényt biztosít a hajnak
  • Rozmaring-kivonat: Gyengéden tisztító hatású és nyugtatja a fejbőrt, mérsékli a viszketést
  • A lágy illatért az esszenciális édes narancs olaj felel, mely gyengéden kényezteti az érzékeket, ezzel a luxus szintjére emelve a terméket!

Az Aura Botanica termékek használójának jutalma természetes érzetű, káprázatos fényű haj. 48 órán át tartó intenzív táplálás és szöszösödés elleni védelem. A haj táplált, hidratált és pillekönnyű.

Megvásárolható személyesen a White Rose Szépségszalonban, Békéscsaba, Kinzsi u 18.

( Kizárolagos KÉRASTASE partner Békés megyében)

Vagy megvásárolható partner webáruházinkban!

Fodrászatvissza

 

White Rose Szépségszalon