Kérastase hajkezelés

Densifique

Kérastase Densifique – Hajsűrűség növelésére

A Kérastase Densifique a ritkás, vékonyszálú haj számára lett kifejlesztve. A Kérastase történetében először használt formula a Stemoxydine®, amely  a hajhullás megoldására lett kifejlesztve, hogy újraélessze a hajtüszőket. A használója 1700 új hajszállal gazdagodik 3 hónap alatt. Átlagosan 100.000 hajszállal rendelkezünk, de ennél több is lehetne. Amikor egy hajszál kihullik, a hajhagyma 3-6 hónapig inaktívvá válik, mielőtt elkezdi az új hajszál termelését, azonban különböző külső és belső hatások következtében ez az időszak akár 10 évre is kitolódhat. Az alvó szakaszban a hajhagyma nem termel új hajszálat, azonban ideális feltételek biztosításával működése serkenthető, és ezt képes megteremteni a Kérastase Densifique! A termékek különleges hatóanyagai, amelyek a hajszálak növekedését serkentik:

  • Hialuronsav: A természetes só és a L’Oréal Recherche szabadalmaztatott molekulájának egyedülálló összekapcsolása. Hidratálja a  hajat és nagy hatással van a haj volumenére és a töredezéssel szembeni ellen-állóképességgel látja el a hajszálakat. A haj saját tömegének akár 1000 szeres szorzatáig képes megőrizni a nedvességet.
  • Gliko-peptidek bejutnak a kutikula legmélyebb rétegeibe és helyreállítják a hajrostok egyenetlenségeit.
  • Stemoxydine 5%: Az alvó fázisban lévő hajtüszőket kelti újra életre.
  • Intra-cylane: hálós szerkezetet alakít a sejtek között a hajszálak átmérőjének megnöveléséért.
  • Ceramidok: Megerősítik a hajszálakat

Az eredményében nagyobb tömeget, textúrát és hidratáltságot biztosít a hajnak. A haj sokkal ellenállóbb és teltebb megjelenésű lesz köszönhetően a megnövekedett hajtüsző aktivitásnak.

Megvásárolható személyesen a White Rose Szépségszalonban, Békéscsaba, Kinizsi u. 18.

( Kizárolagos KÉRASTASE partner Békés megyében).

Vagy megvásárolható partner webáruházinkban! Kattints a részletekért!

Fodrászatvissza

White Rose Szépségszalon