Toman Diet békéscsaba, kinizsi u. 18.

Szász Tímea vagyok a White Rose Szépségszalon és a Toman Diet Békéscsaba tulajdonosa. A szépség és az egészség összefügg. Hiszen ha egészségesek és fittek vagyunk az látszik is rajtunk. Ráadásul, ha nálunk sikeresen megtörténik életmód váltásod és eléred a kívánt célt, megajándékozunk egy alkalmi frizurával és sminkkel.
Ezért is mutatom be a Szépségszalonom oldalán a Toman Dietet, mely segít életmód váltásodban, így a személyreszabott kiegyensúlyozott étrenddel, megfelelő mennyiségű fehérjékkel és folyadékfogyasztással, valamint a javasolt mozgásformákkal, elérhetővé tesszük, hogy tested újra formába lendüljön. Együtt könnyebb. Folyamatos konzultációk és támogatás a célod eléréséig. Ismerd meg a Tomanozás világát, kérd online konzultációnkat most ingyenesen!
 
 
Energikusabb szeretnél lenni? Egészségesebb? Lendületet szeretnél érezni, és vitalitást magadban? Jókedvet és derűt? Ebben tudunk segíteni Neked! Hogyan? Dobd le a felesleges kilókat velünk! – talán a jelenlegi helyzetben ez most még fontosabb!
Plusz kilók nélkül:
– az immunrendszer erősebb, hatékonyabb
– az ízületeinkre kisebb teher hárul
– a szívünk és érrendszerünk is kevésbé terhelt
– mentálisan is erősebbé és pozitívabbá válsz
Kezdd el velünk, mert együtt könnyebb! 
Online és telefonon is várjuk a jelentkezésedet, a diétádat pedig végigkísérjük! Bármilyen kérdésed van segítek neked az egész folyamat alatt! Keress minket bizalommal, fogyj ízekkel teli Toman termékekkel!
 
A Te Okleveles Toman konzulensed:
SZÁSZ TÍMEA 06309787366
 
Forrás: www.tomadiet.com

+ 36 30 9787 366

toman diet aktuális árlistánk

5600 békéscsaba, kinizsi u. 18.

csomagajánlataink