Toman Balance Novum

30 napos belső nagytakarítás!

Egy ideális világban az asztalunkra kerülő ételek tartalmazzák a szervezetünk normális működéséhez szükséges tápanyagokat, és ezzel hozzájárulnak az immunrendszer támogatásához. Az immunsejtek 70 százaléka a bélrendszerben található. A bél egészsége és a közérzetünk szoros kapcsolatban állnak egymással. A mai megváltozott világban szükségünk van a bélrendszerünk támogatására, hogy visszanyerje egészséges működését.

Mit tartalmaz a Toman Balance Novum 30 napos csomag?

– Egészséges bélflóra – Toman Probio Plus, élőflórát tartalmazó étrend-kiegészítő vegán kapszula inulinnal

– Emésztőrendszer támogatás – Toman Enzim Plus, Édeskömény-kivonatot, Quercetint és Máriatövismag-kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszulát emésztőenzimekkel

– Immunrendszer erősítés – Toman Immun Guard, Vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő vegán kapszulát Huminsavval és Mezei zsurló kivonattal

– Bélflóra támogatás – Toman Fiber Complex, Útifűmaghéjat, Csicsókaport, Inulint és Citruspektint tartalmazó, banán ízű étrend-kiegészítő italport C-vitaminnal és édesítőszerrel

Kezdd el a 30 napos megújulást!

 

A mikrobiom élettani hatásai

A mikrobiom nem más, mint a velünk együtt élő mikroorganizmusok (baktériumok, vírusok, gombák stb.) összessége, amiknek szerepéről alig 20 éve tudunk. Rengeteg napjainkban is zajló kutatás foglalkozik a bennünk élő mikrobiom ránk gyakorolt hatásával. Ezek eredményei alapján úgy tűnik, hogy bélrendszerünk lakói mind a hangulatunkra, a személyiségünkre, mentális képességeinkre is hatással vannak. Ha a bélflórát alkotó baktériumok változatos sokszínűsége lecsökken, és bizonyos törzsek elszaporodnak, vagy a normál emésztéshez szükséges enzimrendszer egyensúlya valamiért eltolódik, ez az immunrendszer számára megterhelést jelent. A többségbe kerülő mikroorganizmusok termékei, melléktermékei, valamint a lecsökkent baktériumok és gombák megtermelt anyagainak hiánya, bizonyos esetekben gyulladást és számos egyéb problémát is okozhat. Erre nyújthat megoldást a Toman Balance Novum 30 napos programja, mely 4 termékből áll:

  • TOMAN Probio Plus étrend-kiegészítő kapszula
  • TOMAN Enzim Plus étrend-kiegészítő kapszula
  • Toman Immun Guard étrend-kiegészítő kapszula
  • Toman Fiber Complex étrend-kiegészítő italpor

Probiotikum mint hasznos baktérium

A probiotikumok a bélrendszerben élő hasznos baktériumok, melyek támogatják a bélben velünk élő mikroorganizmusokat, összefoglaló néven a bél-mikrobiomot. Egészséges összetételű mikrobiom az immunrendszer megfelelő működésének záloga, ami hozzájárul a tápanyagok lebontásához, hasznosításához, és a megfelelő emésztéshez. A TOMAN Probio Plus étrend-kiegészítő kapszula nagy számban tartalmaz változatos probiotikus baktériumtörzseket, amelyek jó alapot jelenthetnek egy egyensúlyából kibillent mikrobiom újratelepítéséhez. Ez az élőflórás étrend-kiegészítő kapszula normalizálhatja a bélflórát, antibiotikum kúra mellett vagy után ajánlott szedni, de enyhülést hozhat hasi panaszokra is. Mivel támogathatja a helyes anyagcserét és csökkentheti az éhségérzetet, növelheti a fogyókúra hatékonyságát.

Ásványi anyagok az immunrendszer működéséhez

Szervezetünk egy bonyolult kémiai, biokémiai rendszer, melynek katalizátorokra van szüksége az egészséges működéshez. Ezek a katalizátorok pedig az ásványi anyagok. Mind a normál immunrendszer fenntartásához, mind a több száz élettani folyamathoz, apró szintézisekhez, normál hormontermeléshez, a vitaminok felszívódásához, a test pH értékének megfelelő szinten tartásához szükség van rájuk.  Az emberi szervezet összes ásványi anyag szükségletének mintegy felét a kalcium, negyedét a foszfor teszi ki. Vannak olyan ásványi anyagok, mint például a vas, amit a szervezetünk nem képes előállítani, ezért napi szinten kell a táplálkozással biztosítani.  A Toman Immun Guard egy komplex vitamin, nyomelem és ásványi anyag étrend-kiegészítő, ami a változatos és egészséges étrendbe iktatva biztosíthatja a megfelelő vitamin és ásványi anyag pótlást a szervezetnek.

Belső nagytakarítás élelmi (diétás) rostokkal

Az emberi szervezet a növényi rostot nem tudja megemészteni, mégis nélkülözhetetlen a szervezet egészséges működéséhez. Eltelítenek, segíthetik a fogyást, fokozhatják a bélmozgásokat. Az oldhatatlan, szálas szerkezetű rostok (pl.  útifűmaghéj, csicsóka rostjai) a bélben egy térhálós szerkezetté „gubancolódnak össze”, ami kellemes fészket nyújt a bélbaktériumok számára. Ezzel lassítja a felszívódásukat, ami a zsíranyagcsere számára előnyös, illetve mérsékli a vércukor ingadozását is. Hosszútávon a szív- érrendszert is védik az érelmeszesedéstől és annak szövődményeitől. A rosthiányos táplálkozás székrekedésre, a belek ellustulására hajlamosít. A Toman Fiber Complex étrend-kiegészítő italpor egymás hatásait erősítő hatóanyagai segíthetnek a belek egészséges szerkezetének és működésének karbantartásában, az emésztés támogatásában, aminek a következménye az egészséges széklet és a helyes ürítés.

Enzimek az emésztés támogatásához

Enzimek nélkül egyetlen életfolyamat sem játszódhatna le. Nagyon összetett fehérjeanyagokról van szó, minden egyes sejtünk anyagcseréjébe beavatkoznak, nélkülözhetetlenek az emésztéshez, de részt vesznek az immunrendszer szabályozásában is. A Toman Enzim Plus étrend-kiegészítő kapszula természetes enzimek és emésztést támogató növényi kivonatok egyedülállóan gazdag kombinációját tartalmazza, megkönnyítheti az emésztést, karban tartjhatja a tápcsatornát, segíthet a jó közérzet fenntartásában.

Ajánlott napi fogyasztás:

Reggel, ébredés után éhgyomorra 1 db Toman Probio Plus kapszula, bő folyadékkal fogyasztva.
A délelőtti órákban, étkezés előtt 1 db Toman Immun Guard kapszula, bő folyadékkal.

A nap folyamán valamely étkezést (célszerűen a főétkezést) követően 1 db Toman Enzim Plus kapszula, bő folyadékkal elfogyasztva.
Az esti órákban (célszerűen lefekvés előtt, és az utolsó étkezést követően minimum 1 óra elteltével) 10 g (1 mérőkanál) Toman Fiber Complex italpor 2 dl hideg vízben feloldva fogyasztandó.

A forgalmazó Tomán Lifestyle Kft. fenntartja a jogot, hogy a dobozban leírtak szerint található terméket (a diétában betöltött funkciójában, íz karakterében, árban és minőségben megegyező) helyettesítő termékre cserélje.

34.600 Ft

Forrás: www.tomadiet.com