21 napos toman életmódváltó kihívás, Toman diet békéscsaba

 

Egy új élet kezdete!

A Toman 21 napos kihívás azoknak szól, akik életmódváltást terveznek, szeretnének fogyni, de kiváló lehetőség azoknak is, akik egyszerűen csak rendszerességet, kiegyensúlyozottságot vinnének az életükbe, szakértők által összeállított étrenddel és mozgással javítanák életminőségüket.

21 jól megtervezett nap:

Könnyen, éhségérzet és lemondások nélkül kialakítható a rendszeres étkezés-mozgás napi rutin, ami javítja az életminőséget és kiváló formába hoz
Az #együttkönnyebb Facebook csoportunkban a közösség motiváló ereje segíti a kihívásban résztvevőket napi vlogok, posztok, és igazi párbeszéd formájában
Dedikált konzulensi támogatással segítünk a program teljes időtartama alatt napi vlogok, posztok, és igazi párbeszéd segíti a kihívásban résztvevőket.
Teljes étrend javaslat, menükkel 21 napra és heti bevásárólista
Hetente videós mozgás-javaslatot adunk minden második napra

Mit tartalmaz a 21 napos Toman életmódváltó csomag?

24 db édes Toman termék
21 db sós Toman termék
21 db Toman snack
23 db Toman Vital termék (AquaAway 10+ vízhajtó italpor, FatToBurn zsírégető italpor, Collagen C+ kollagén italpor)
2 db shaker
Tájékoztató füzet (21 napra szóló menüjavaslattal és receptekkel)

Kezdd el a 21 napos kihívást MOST !

Rendeld meg 21 napos életmódváltó csomagunkat csatlakozz #együttkönnyebb facebook csoportunkhoz, ahol megoszthatod tapasztalataidat, sikereidet.

A csomag vételára:
67.690 Ft

Forrás: www.tomandiet.com/21-napos-dieta/

Kiknek ajánljuk a 21 napos kihívás csomagot?
 
A Toman 21 napos kihívás csomag elsősorban azoknak szól, akik a fogyás mellett életmódváltást is terveznek, könnyedén, éhezés és drasztikus megoldások nélkül! Kiváló lehetőség továbbá azoknak is, akik egyszerűen csak rendszerességet, kiegyensúlyozottságot vinnének az életükbe, szakértők által összeállított étrenddel és mozgással javítanák életminőségüket.
Természetesen örömmel segítünk akkor is, ha a személyre szabott, egyedi megoldásokat kedveled: Toman Diet Programunk résztvevői fokozatosan, támogató szakmai háttér segítségével hetek, hónapok alatt alakíthatják ki új életmódjukat, amely biztosítja az ideális testsúly megszerzését és megtartását.
Válaszd ki a hozzád legközelebb eső Toman szalont, egyeztess időpontot, hogy személyre szabhassuk diétádat!
 
Mennyit lehet fogyni a 21 napos kihívással?
 
A csomagban található termékekkel plusz a menüjavaslat alapján saját magad készítette ételekkel, valamint testmozgással, a leírt szabályok pontos betartásával akár látványos feleslegtől is megszabadulhatsz – attól függően, hogy mennyi volt a kiindulási testsúly. Érdemes a kihívás előtt és után a derék, csípő és a comb méretét, valamint a testsúlyt megmérni és az adatokat összehasonlítani (annál is inkább, mert leginkább zsírból fogsz fogyni, nem izomból, ami nem lesz annyira látványos!).
 
Mivel tehetem még intenzívebbé a 21 napos kihívás hatékonyságát?
 
A Toman Vital termékek a szervezet természetes egyensúlyát támogatják vitaminok, aminosavak, valamint a növényi- és gyümölcskivonatok segítségével. Anyagcsere-fokozó zsírégető, méregtelenítő hatásukkal növelik a súlyvesztés eredményességét.
A Toman Vital termékcsalád három tagját (FatToBurn, AquaAway10+, Collagen C+) a csomagban is megtalálod, ismerkedj meg a teljes választékunkkal:
 
Saját készítésű ételek esetén melyek azok az alapanyagok, amelyek ajánlottak és melyek azok, amelyek tiltottak?
 
A megengedett és tiltott élelmiszerek listáját a tájékoztató füzetben találhatók.
 
Házias ételek is megtalálhatók a csomagban?
 
Büszkeségünk a Gulyás ízű leves!
Ez az első olyan termékünk, amelyet kizárólag a Toman Diet számára készített francia gyártóbázisunk. A diéta egyből könnyebbé és jobban betarthatóvá válik, ha nem hiányoznak belőle a megszokott, házias ízek!
 
Mit tegyek, ha mégis éhséget érzek?
 
Semmiképp se nassolj, ne egyél mást, ne térj el a tájékoztató füzetben leírt szabályoktól, ne igyál cukros italokat és alkoholt se!
Növeld a folyadékbevitelt, ahogy azt leírtuk, túlzott éhségérzet esetén napi egy főtt tojásfehérje (a sárgája nem!) vagy baromfisonka (pulyka, csirke, legalább 80% hústartalmú) megengedett, de az étkezéseket ki is egészítheted egy evőkanál Rost+ készítménnyel is.
 
Szabad-e aktívan sportolni a 21 napos életmódváltó program mellett?
 
Igen! A tájékoztató füzetben javasolt mozgáson túl is! A könnyedebb mozgásformák rendkívül hatékonyan fokozhatják a szervezetben elindult jótékony biológiai változásokat az eredményes zsírégetés érdekében.
 
Milyen ellenjavallata van a 21 napos életmódváltó programnak?
 
NEM javasoljuk:
– Gyermekeknek
– Terhesség és szoptatás ideje alatt
– Fehérje/kazein érzékenység esetén
– Köszvényes panaszok, epilepszia esetén
– Allergia esetén, a csomagban szereplő bármelyik termék bármelyik összetevőjére vonatkózóan (a termékek összetételét a tájékoztatóban olvashatod)
– Műtét vagy betegség utáni lábadozás ideje alatt
– Bármely szerv jelenleg zajló vagy múltban lezajlott rákos megbetegedése (ha még nem tekinthető gyógyultnak)

Egyeztess orvosoddal az alábbi betegségek esetén:
– Cukorbetegség
– Anyagcsere megbetegedések, Chron betegség
– Máj-, vese-, vagy szívbetegség, hasnyálmirigy problémák

Gyógyszerszedéssel kapcsolatos információk
Egyes gyógyszerkészítmények befolyásolhatják a várt fogyás ütemét. Egyeztess orvosoddal:
– Szteroidok
– Antidepresszánsok
– Fogamzásgátlók, hormonkészítmények, hormonpótlásnál alkalmazott gyógyszerek
– Magas vérnyomásra, ill. szívbetegségre előírt pl. béta blokkolók, vizelethajtók
– Cukorbetegség esetén alkalmazott gyógyszerek,
– Véralvadásgátló készítmények szedése esetén.

 
Mit kell tennem, ha nagyobb mértékű súlycsökkenést szeretnék?
 
Vágj bele a Toman Diet Programba!
A 21 napos kihívás teljesítése által elért siker örömteli folytatása lehet, ha belevágsz a Toman Diet Programba, amelynek során eredményesen érheted el álomsúlyod. Mindenkinek meg kell találnia azt a módszert, amelyet be tud illeszteni az életvitelébe.
A Toman Diet Program pont ilyen! Tudnod kell azonban, hogy ez egy hosszabb folyamat, hiszen a tartós és eredményes fogyás a fokozatosságon és a kitartáson alapszik, de megéri a fáradságot! Miért ne próbálnád ki Te is?
Válaszd ki a hozzád legközelebb eső Toman szalont, egyeztess időpontot, hogy személyre szabhassuk diétádat!