Kozmetika

Solanie bőrápoló kezelések

LUXUS HIDRATÁLÁS ÉS FÉNYVÉDELEM NYÁRRA

A nyári bőrápolásban a fényvédelem után a legfontosabb, hogy bőrünket minden körülmények között megfelelően hidratáljuk. A megfelelő nedvességpótlással ugyanis ellensúlyozni tudjuk a nagyobb melegben előforduló fokozott vízvesztést, de a hidratáló hatóanyagokkal a bőr feszességéért felelős kollagén rost állományt is megfelelően hidratáltan tarthatjuk így őrizve meg a bőr rugalmasságát. A nyári luxuskezelések egyik képviselője a Solanie Arany sorozata, mely az arany katalizáló és a hialuronsav kiemelkedő vízmegkötő hatását alkalmazza a bőr feltöltésére.Az arany nappali krém ideális a mélyrétegi vízhiány kezelésére ugyanakkor fényvédővel is rendelkezik a nappali használathoz. Az arany-hialuronsav szérum magas vízmegkötő képességgel rendelkezik és természetes módon fokozza a kötőszövet hidratációját. Mindkét termék ideális a bőr nyári ápolásához és értékes hidratációjának megtartásához.

A kezelés menete szoros protokoll szerint a maximális kiszolgálás jegyében zajlik, hiszen az arany mindenkinek a gazdagságot és a luxust jelenti. Felszíni és mélyrétegi vízhiányos, fokozottan érzékeny, zsírhiányos, energiaszegény, elvékonyodott hámú, allergiára hajlamos bőrre.

Kezelés célja:
1. a bőr hidratáltságának helyreállítása
2. megfelelő mennyiségű zsiradék visszajuttatása a bőrfelszíni emulzió kiépítéséhez
3. a bőr turgorának növelése
4. a bőrtónus finomítása
5. az esetlegesen előforduló eritéma csökkentése

ARGÁN NÖVÉNYI ŐSSEJTES KEZELÉS

A bőr számára a lipidek olyanok, mint az emberi szervezet számára a víz. Nélkülük a bőr nem képes megőrizni hidratációját és a bőrön keresztül történő láthatatlan vízvesztéssel szépen lassan kiszárad. A bőr hidratáció védő lipidjeit saját maga állítja elő, de extrém esetekben – mint pl. télen – azok pótlására van szükség, melyhez a különféle olajok segítséget nyújthatnak. A Solanie Argán kezelése nem csak a hidratációt képes a bőrbe zárni, hanem energizálja is azt és segíti antioxidáns védekező képességét.
A legnépszerűbb Argán növényi őssejtes kezelésünk, mely fő összetevője képes vitalizálni az emberi bőr őssejtek környezetét ezzel frissítve fel azokat és emlékeztetve őket, hogy folyamatos megújulási képességüket ne veszítsék el. Az eredmény: tömörebb és feszesebb bőrszerkezet, sima egyenletes bőrfelszín. Ha szeretnéd, hogy bőröd az évek folyamán ne veszítsen rugalmasságából és fiatalosan egészséges maradjon megjelenése, akkor a Solanie argán növényi őssejtes termékekkel most óriási lépést tehetsz ebbe az irányba.

RÁNCTALANÍTÓ Q 10 KEZELÉS CSOMAG!

A 3 alkalmas kezelés most bevezető áron ajándék gépikezeléssel ✨ csupán 18 000 Ft ✨

A kezelésben alkalmazott tigrisfűkivonat kitűnő sejtregeneráló, mely aktiválja a sejt anyagcsere-folyamatait. Preregen® összetevője védi a bőrsejteket az oxidatív károsodástól és segít megőrizni a bőr elaszticitását. A vízoldhatóvá tett Q10 koenzim erős szabadgyök-megkötő és antioxidáns. A koffein méregtelenítő és keringésjavító, az intenzíven tápláló, bőrlágyító makadámia- és ligetszépemag-olajok értékes lipidekkel töltik fel a bőrt. Allergén konzerválószert nem tartalmaz.

KAVIÁROS LUXUSKEZELÉS CSOMAG ÉRETT BŐRRE!

A 3 alkalmas kezelés most bevezető áron ajándék gépikezeléssel ✨ csupán 18 000 Ft ✨

Értékes orosz kaviárból nyert kivonat, melyből a vizes extraktumot a maszkhoz használatos kék színű aktív ampullába, a zsíroldható alkotórészeket a krémfluid ampullába zárták, így a kaviár teljes hatóanyagskálája alkalmazásra került. A készítmények egy célzott ránckezelő (Anti-Aging) program részei, melyek rendkívüli regeneráló hatással bírnak. Látványos, hosszan tartó és eredményes kezelést tesz lehetővé. Hatására a bőr vízfelvevő képessége megnő, az anyagcsere felgyorsul, ezáltal a bőr megújul, kisimul. Csökkenti a finomabb ráncokat, késlelteti az öregedési folyamatokat. Rugalmatlan, fénytől károsodott, fáradt, értágulatos, fakó, dehidratáltságtól ráncos bőrökre ajánljuk.

CSERÉLD LE BŐRSEJTJEID ÚJABBAKRA!

  • 4 alkalmas bérlet ✨ 22 000 Ft ✨ (5 500 Ft /alkalom)
  • 7 alkalmas bérlet ✨ 35 000 Ft ✨ (5 000 Ft /alkalom)

Kizárólag az őszi/téli időszakban végezhetők azok a bőrfiatalító kezelések, melyek a különféle gyümölcssavak hámeltávolító és bőrmegújító hatását alkalmazzák a bőr szerkezetének megfrissítésére. A gyengébb hatású savakkal az elhalt hámsejteket távolíthatjuk el elsősorban és ezzel együtt fokozhatjuk a bőr átjárhatóságát. Az erősebb koncentrációjú savak ugyanakkor erős stimuláló hatásukkal a bőr még élő ép hámsejtjeire is hatással vannak, élénkéti azok bőrmegújító képességét. A Solanie AHA PEEL hámlasztó programja ideális, ha egyszerűen csak a bőr átjárhatóságát szeretnénk fokozni, de akkor is hatékony társ, ha bőrünk teljes megújulását vesszük célba, vagy a ráncok kisimítását.

Kozmetikavissza

White Rose Szépségközpont