Kozmetika

White Rose Home szépségszalonunkban megtalálod mindazt a kényeztetést melyet bőröd igényel. Alap kozmetikai kezelések mellett professzionális gépekkel vesszük fel a harcot az öregedés ellen. Bőrünket már egészen fiatal korban ajánlott kezelni ezáltal megelőzhető a korai progéria (öregedés) kialakulása. A tinik számára tisztító kezeléssel, idősebb korosztály számára bőrmegújító programokkal állunk vendégeink rendelkezésére

Miért fontos a rendszeres kozmetikai nagykezelés?

Napjainkban nagyon fontos az ápolt megjelenés, mivel az arcbőr az ami elsőnek szembetűnik ezért fontos annak rendszeres tisztítása. Főként a zsíros és problémás bőrt célszerű rendszeresen 3-4 hetente tisztítani. A légszennyezettség,táplálkozás,stressz,mozgás hiánya egyéb bőrtípusok esetében is szükségessé teszi a bőr professzionális tisztítását minimum félévente,hogy ne alakuljanak ki gyulladások és a bőr teljes körű ápolást kapjon.

A nagykezelés nem csak nyomkodásból áll!

Személyre szabott bőrdiagnosztika után bőrtípusodnak megfelelően állítjuk össze a kezelési tervedet attól függően, hogy érzékeny, száraz, érett vagy zsíros  a bőr. A kezelés során kitisztulnak a pórusok, eltávolítjuk a mitesszereket, tápláljuk a bőrt, csökkentjük a gyulladásos folyamatokat, normalizáljuk a faggyútermelést, javul a bőrlégzés,a bőr puha tapintású, friss  és üde lesz.

Ha a bőrödnek feltöltődésre és felfrissülésre van szüksége ajánlom figyelmedbe a frissítő relaxáló kezelésünket. Termékeink széles választékát láthatod, melyek biztosítják, hogy bőröd a legjobb állapotban legyen és hogy együtt szálljunk szembe a külső környezeti hatások ellen. Látogass el szalonunkba és vedd igénybe a bőranalízis vizsgálatunkat.

Smink