Kozmetika

A White Rose-ban mindent megtalálsz, amire szükséged van. Az alap kozmetikai kezelések mellett professzionális gépekkel vesszük fel a harcot az öregedés ellen. Már fiatalon szükséges az ápolás, így a tiniket is várjuk szalonunkba. Az érettebb korosztály számára, bőrmegújító programokkal állunk a vendégeink rendelkezésére. Pihentető és relaxáló arcmasszázsunkkal minden korosztály feltöltődhet. Látható, hogy milyen széles paletta áll a rendelkezésünkre, hogy a legjobb és legmegfelelőbb kezeléssel szálljunk szembe a bőr ellenségeivel szemben (stressz, környezeti hatások, életkori sajátosságok). Látogass el szalonunkba és vedd igénybe a bőranalízis vizsgálatunkat.

MUNKÁIM

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

u

 

Séllei Daniella-kozmetikus/szempilla stylist:

Mint szempilla stylist 4 éve, mint kozmetikus 2 éve dolgozom. Szeretem, hogy mindig van valami újdonság, így folyamatosan lehet fejlődni ezekben a szakmákban! Ez egy elég intim hivatás, és hálás vagyok, hogy bizalmat szavaznak nekem a vendégeim! Mindent megteszek, hogy itt ki tudjanak kapcsolni egy nehéz nap után! Relaxálni, pihenni vagy akár megosztani egymással az elmúlt idő történéseit! Mindenben a maximumot teljesítem, mert a legfontosabb számomra, hogy elégedetten távozzon tőlem minden vendég!