Kozmetika

Dekorkozmetikai szolgáltatások

Szempilla lifting

Gyantázás

Szempillafestés

Szemöldökfestés

Szempilla lifting

A szempilla liftinggel gyönyörű, íves szempillákat varázsolhat vendégének, mely szépen keretezi a szemet, kiemeli a tekintetet és megszépíti az arcot.

A szempilla lifting eljárás során a szemhéjra, egy speciális szilikon padot illesztünk közvetlenül a szempillák tövébe. A szilikon padok tökéletesen illeszkednek a szem vonalához, a szempillák hosszúságától függően választhatunk S, M, L méretek közül. A speciális padnak köszönhetően a legkisebb szempillákhoz is hozzáférve tökéletes eredményt kaphatunk. A megfelelő ívet kiválasztva a szem nyitottabbnak tűnik, a szempillák mérete optikailag megnövekszik, így a tekintet látványosabb lesz.

Az eljárás során a szempillák nem törnek el és nem károsodnak. Még szebb eredményt érhetünk el, ha a szempillákat megfelelő anyagokkal ápoljuk az eljárás befejeztével, illetve otthoni használatra is javasoljuk vendégünknek, az egészséges és erős szempillák érdekében.

A liftingelt szempilla az eljárás után azonnal festhető tartós festékkel, és egy nap elteltével bátran sminkelhetjük és moshatjuk. Hatása akár 4-6 hétig is kitart.

Kinek ajánljuk?

  • Aki egyszerűen csak szeretné látványosabbá tenni a tekintetét.
  • Akinek túl egyenes a szempillája.
  • Akinek a megereszkedett szemhéja miatt kisebbnek tűnnek a szempillái.
  • Akinek nincs ideje minden reggel a szempilláját göndöríteni.
  • Aki nem szeretne szempilla hosszabbítást viselni, de mégis íves, nagyobb szempillát szeretne.
  • Aki nem viselhet műszempillát, mert túl érzékeny a szeme.

 

 

 

 

 

Kozmetikavissza

White Rose Szépségszalon