Smartbond

SMARTBOND – Álomfrizura kompromisszumok nélkül

Hajkötés-sokszorozó kezelés a gyönyörű, egészséges hajért, ez a L’oréal Smartbond!

Hajkoronánk nem csak nevében fontos ékszere megjelenésünknek: valójában az egyik legfontosabb kiegészítőnk, így természetesen, hogy mindannyian dús, fényes és egészséges frizurára vágyunk. A tökéletes külsőért sok mindennek tesszük ki frizuránkat: festés, világosítás, göndörítés vagy épp hajvasalás. Ezek az eljárások legyenek akár tartósak, akár alkalmiak – komoly igénybevétel a haj számára. De itt a segítség, Smartbond!

Te is régóta kipróbálnád a legfrissebb hajfestés-trendeket, valami látványos hajszínváltozásra vágysz?

Vagy régóta világosítod, melírozod a hajad és szeretnéd, ha nem sérülne extrém szőkítés esetén sem a frizurád?

Többé nem kell kompromisszumokat kötnöd –álmaid hajszíne roncsolás nélkül!

SMARTBOND szalonszolgáltatásunk maximális védettséget nyújt festés közben a hajnak, miközben a hajszerkezetet hosszan tartóan erősíti és újjáépíti. Ismerd meg a gyönyörű festett haj titkát károsodás nélkül!

Miért van szükség kiemelt védelemre a hajszálaknak?

A haj szerkezetének 97%=a keratin. A külső rétege a kutikula réteg, melyek kis lemezkék alkotnak. Ez adja a haj fényét, ragyogását. Az olyan eljárások, mint a festés, szőkítés, dauerolás, károsítják ezt a réteget. A haj veszít vízmegkötő képességéből és ekkor tapasztaljuk, hogy töredezett és száraz tapintásúvá válik.

A szőkítés az egyik legmegterhelőbb eljárás a haj számára. A hidrogén-peroxidot tartalmazó szőkítők, a kezelés során áthatolnak a kutikula rétegen és belülről világosítják a hajat. Nemcsak maga a szőkítés roncsolja a hajat, de mivel megbontja a hajszálak külső rétegét, így azok sokkal érzékenyebbek lesznek a káros környezeti hatásokra is. Ha nem figyelünk oda hajunk jelzéseire, számolnunk kell azzal, hogy a károsodás olyan mértékű lesz, hogy csak egy drasztikus hajvágással lehetséges helyrehozni – emellett jelentős hajhullást is tapasztalhatunk.

Megtaláltuk a tökéletes védelmet, amit ezentúl te is minden festés alakalmával biztosíthatsz hajkoronádnak! SMARTBOND hajkötés-sokszorosító kezeléssel egészítjük ki, így a folyamat nem károsítja a hajszálakat. A SMARTBOND bejut a hajszálakba és megakadályozza annak roncsolódását, még gyakori vagy extrém világosítás esetén is.

Mi az a SMARTBOND?

A legújabb hajkötés-erősítő és kötéssokszorosító technológia. A L’Oréal Kutatási és Innovációs központja az elmúlt 100 év tudományos ismereteit használta fel a hosszú távú forradalmi hajápoló technológia megalkotására. A SMARTBOND hatékonyságát a maleinsav és az olyan gondosan összeválogatott hatóanyagok kombinációja adja, mint a keramidok és polimerek. Ezek együttes ereje nem csak óvni, de képes erősíteni és teljesen újjáépíteni a keratinrostokat.

Tökéletes megoldást nyújt bármilyen hajtípusra: a sérült, érzékeny és gyenge szálú, ritka, lelapuló, a festett vagy melírozott hajra is.

A termék úgy lett kifejlesztve, hogy mind a három fő alapszintre (megnyúlás-ellenállás – rugalmasság – kopás-ellenállás) – amelyek felelősek a haj hatáserősségéért és szépségéért – kifejtse jótékony hatását.

Sokoldalú és különleges összetétele miatt valamennyi szolgáltatáshoz lehet használni, például tartós hajfestésnél és hajegyenesítésnél, szőkítésnél, színezésnél, és szerkezetjavításnál is.

Akár hajfestés, akár szalonszolgáltatás Smartbond’

White Rose Szépségszalon

Hajkezelés

Steampod

Steampod, a L’Oréal Professionnel és a Rowenta Salon professzionális gőzhajkiegyenesítő lapvasa, segít a hajad egy pillanat alatt átváltoztatni. Egyetlen mozdulattal formázza a hajad, miközben segít védeni is. Speciális hajápoló termékeivel együtt használva a hajad egyenesebbnek látszik, könnyed lesz a formája és hosszantartó lesz az eredménye. A Steampod folyamatos gőzkibocsátása a hajtövektől egészen a hajvégekig kiegyenesíti a hajad. Ápolja, védi és csodás fényt ad hajadnak.

Fodrászatvissza

White Rose Szépségszalon