Fusio Dose

Fusio Dose – Komplex ápolás, összetett megoldás a hajnak

Fusio Dose kezelés nem egy sablon termék minden hajtípus számára, hiszen 2in1 megoldást nyújt, vagyis egyszerre két hajproblémát old meg. Személyre szabott szuper intenzív és luxus ápolást biztosít. Hatékony megoldást kínál összetett hajtípusodnak megfelelően, mivel saját igényeidhez mérten állítjuk össze éppen milyen ápolásra van szükséged.  Rakoncátlan tincseidet megzaboláznád, de úgy érzed egy alapos hidratálás ás táplálás sem ártana neki? Van rá megoldás! A szolgáltatás egy intenzív koncentrátumból és hatóanyagokkal teli boosterből áll.

A hajápoló koktél egyik komponense a Boosterek:

  • Reconstruction, azaz újjáépítés: Exkluzív Seve formula a hajszerkezet belső újjáépítésére, erősítő komplexum az errózió elleni védelemre. 50%-kal kevesebb töredezett hajat ígér fésülködésnél.
  • Brilliance: Amino ragyogást biztosító részecskék + cink glükonát kivonat a fény visszaverősésért. Ötször fényesebb haj.
  • Denzité: Komplex volumen és tartás a nagyobb sűrűségért
  • Nutrition: Tápláló komplex + irish royale az intenzív táplálásához
  • Discipline: Smoothing agent + morphokeratin a kezelhetőség érdekében

Koncentrátumok: 

  • Densifique: Pro-kalcium az azonnali erősítésért
  • Oléo-Fusion: Olaj komplex az azonnali tápláláshoz
  • Vita-ciment: Anti-eróziós komplex a mélyreható rekonstrukcióhoz
  • Pixelist: Amino-shine komplex az azonnali ragyogáshoz

Egy rituálé, mely kényeztet és ellazít, olyan ápolás, melytől a hajad újjá születik, finom illatok és érzéki textúrák….ez mind a Kérastase élmény. Éld át velünk! Próbáld ki a nálunk a Kérastase hajdiagnózissal összekötött regeneráló kezelést, mely három lépésben szépíti meg hajadat. A kezelés mellé útmutatást is adunk számodra, melyik Kérastase termékcsalád lenne megfelelő az otthoni használatra. 

 

                                           

 

 

White Rose Szépségszalon

Hajkezelés

Steampod

Steampod, a L’Oréal Professionnel és a Rowenta Salon professzionális gőzhajkiegyenesítő lapvasa, segít a hajad egy pillanat alatt átváltoztatni. Egyetlen mozdulattal formázza a hajad, miközben segít védeni is. Speciális hajápoló termékeivel együtt használva a hajad egyenesebbnek látszik, könnyed lesz a formája és hosszantartó lesz az eredménye. A Steampod folyamatos gőzkibocsátása a hajtövektől egészen a hajvégekig kiegyenesíti a hajad. Ápolja, védi és csodás fényt ad hajadnak.

Fodrászatvissza

White Rose Szépségszalon