Hajkezelés

Tartós hajegyenesítés

Natura Keratin Tartós Hajegyenesítés

Ismerd meg az első kimondottan organikus termesztési körülményekkel nevelt növényi kivonatokkal készített keratinos tartós hajsimítást és ápolást. Ez az egyetlen organikus alapú eljárás mely a modern kor eljárásainak megfelel.

A kezelés során a természetes alapú keratin (a haj és köröm fő építőanyaga) kerül felhasználásra. A keratin behatol a hajba, ahol a belső sérüléseket javítja, majd védőréteget képez a hajszálon, hogy megelőzze a további károsodást. Ezáltal a hajszerkezet egészséges, selymes, fényes lesz.

A hihetetlen eredményeket és a haj kivételes puhaságát a különleges összetevők is segítik, mint például az organikus termesztésű gyümölcskivonatok (eper, kiwi, narancs, citrom) ás a kakaó. A keratin újra feltöltésekor helyreállítja a haj szerkezetét és védi a hajat a hő általi károsodásától.

A kezelés minden hajtípusra alkalmazható, függetlenül attól, hogy festett, melírozott, dauerolt vagy már hajkiegyenesítést is alkalmaztak rajta.

A kezelés három egyszerű lépésből áll:

1. lépés

Nagyhatású, tisztító sampon: minden hajtípusra, amely alaposan megtisztítja a hajszálakat és a fejbőrt az ásványi anyagok lerakódásaitól, a styling termékek maradékaitól és az egyéb szennyeződésektől.

2. lépés

Brazil, kakaós, keratinos tartós hajegyenesítő krém: Hidrolizált keratin protein és kakaóvaj tartamú tartós hajegyenesítő krém, minden hajtípusra, festett, melírozott, és dauerolt hajra is. Göndör, ellenálló hajra is. Hő hatására aktiválódik, tartósan simító és hajszerkezet javító hatású. Nemcsak egyedülálló módon változtatja át a teljes hajkoronát, hanem az organikus termesztésű gyümölcskivonatoknak köszönhetően a jelenleg kapható egyik legmodernebb és legtermészetesebb hajszerkezet újjáépítést biztosítja, 3-4 hónapon át gyönyörű, fényes, egyenes és sima lesz frizurája.

3. lépés

Organikus Pro-keratin lezáró spray: Forradalmasítja a keratinos, tartós hajegyenesítést. Az alacsony pH értéknek köszönhetően, azonnal visszazárja a hajszálak felületét és egy természetes kristály-védőréteget is biztosít a hajszálaknak. Fokozza fényét, puhaságát és gyorsítja a keratin felszívódásának folyamatát, így még tökéletesebb és tartósabb eredményt biztosít.

Fodrászatvissza

White Rose Szépségszalon