Foglalj időpontot!

MAGIC POLAR ARC ÉS TESTKEZELÉS

 

A kozmetikai szektor is egy olyan iparág, amelyet igen erősen meghatároz a technika fejlődése. A MagicPolar a legfejlettebb valódi hexapoláris RF technológiát alkalmazza, amely biztonságtechnikailag, hatékonyságban és kezelésérzetben is messze túlmutat elődjein. Mivel az energia az elektródák között közvetítődik, kizárólag a célterületen koncentrálódik. Egyenletes és átfogó energiaeloszlása kiküszöböli a pontszerű hőkoncentrációt, ezáltal nagyobb energiamennyiség vihető be kellemes kezelésérzet mellett, vagyis maximalizálható a hatékonyság. 3-féle méretű kezelőfejével a bőr különböző rétegeibe vihetünk be kontrollált energiát.

Rádiófrekvenciás kezelés alkalmazási területe: Bőr rugalmasság és feszesítés, arcfiatalítás, kollagén rekonstrukció, zsírbontás, méretcsökkentés, narancsbőr kezelés.

Arcfiatalítás, bőrfeszesítés és ránccsökkentés

RF kezelés közben a hő hatására a bőr feszességét adó kollagén rostok összeugranak, ami azonnal egy láthatóan feszesebb bőrt eredményez. A 2 MHz-es RF ideális a fibroblaszt sejtek metabolizmusának stimulálására, aminek hosszú távú eredménye, hogy elősegíti a kollagén rekonstrukciót, ami feszesebb, fiatalosabb arcot eredményez.

Minden kezelőfej tartalmaz LED fényterápiát. A nagy és közepes kezelőfej vörös fénye az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatással van a sejtek anyagcseréjére, a kis kezelőfej kék fénye a problémás bőrképek kezelésének hatékony kiegészítője, egyúttal bőrfertőtlenítő hatású is.

 

Rádiófrekvenciás kezelés működési elve

Alakformálás és cellulit kezelés

Az 1 MHz-es RF mélymelegítő hatása felmelegíti a zsírsejteket és felgyorsítja a természetes metabolizmusukat. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből. A zsírsejtek méretének csökkenésével a mikrokeringés és nyirokáramlás újra elindul a területen, az anyagcsere folyamatok helyreállnak. Ezáltal mérséklődik a cellulit és a helyi zsírdepók megjelenése.

MAGIC POLAR RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉS ÁRAK

1 Testrész rész kezelés (kar, hát) 20perc + Hullámmasszázs 20perc

6.900 Ft/alkalom

1 Testrész rész kezelés (combok+fenék) 40perc + Hullámmasszázs 20perc

9.900 Ft/alkalom

További kezelési árak, bérletárak az időpont foglaló naptárunkban megtalálhatóak!

Testkezélisi konzultáció (állapotfelmérés, kiértékelés, étrend, mozgás javaslatok) 10.000 Ft / óra!

MAGIC POLARVISSZA

White Rose Szépségszalon