germaine de capuccini

 

Purexpert:

 

Innovatív bőrtisztítás a nagyon fiatal bőr univerzális és mégis egyénre szabott kezelése. Zsíros, normál és vegyes bőrre. Ez a termékcsalád teljesen megváltoztatja azt, amit eddig a bőrtisztításról gondoltunk. Ez egy minden igényt kielégítő professzionális kezelés, amely nagyon rövid idő alatt minden bőrtípust gyönyörűvé és egészségessé varázsol. A Purexpert eredeti, kifinomult gondoskodást nyújt, melynek köszönhetően a bőr tiszta és egységes lesz. Összehúzza a pórusokat, csökkenti az egyenetlenségeket, megakadályozza az első ráncok kialakulását.
Javasolt: minden bőrtípusra, minden korosztály számára.

Megvásárolható a White Rose Szépségszalonban, Békéscsaba, Andrássy út 12.

Vagy rendelje meg partner webáruházunkban!

irány a webshop

 

Hydracure:

Aktív hidratáló kezelés, a bőr ideális hidratáltságáért. A hialuronsav három formájának felhasználásával, 100%-os hidratáló hatás csodálatos illattal kísérve, intenzív, azonnali és hosszan tartó hidratálást biztosít minden bőrtípusnak, különösen a dehidratáltság jeleit mutató bőr számára. Egész nap védi a bőrt a kiszáradástól és a szélsőséges időjárástól, támogatja a bőr természetes ellenálló képességét a korai öregedéssel szemben.
Javasolt: száraz és nagyon száraz bőrre, évszakok változásakor, illetve nagyon erős stressz idején, terhesség alatt és szülés után is alkalmazható. 

irány a webshop

Royal Jelly:

Ez a termékcsalád újszerű megközelítést kínál a méhpempő alapú bőrápolásra a bőr optimális ellenálló képességének regenerálódása érdekében. A kezelés után a bőr felkészülten várja a hétköznapi stressz külső hatásait. Megújítja természetes ellenálló képességét a negatív hatásokkal szemben. Visszanyeri optimális ellenállását, azaz nem lesz érzékeny a negatív hatásokra, és gyorsabban regenerálódik. Táplálja, revitalizálja, a mélyben regenerálja a bőrt, ami ezáltal ellenálló, feszes és világosabb tónusú. A termék kellemes illata nyugtatja és tökéletes komfort érzést áraszt.
Javasolt: valamennyi, a stressz, a fáradtság és a korai öregedés jeleit mutató bőrtípusra, az ultraibolya sugárzás, a légszennyezés negatív hatásainak kitett bőr kezelésére. 35 évnél idősebb ügyfelek számára. Alkalmas egész évben történő használatra.

irány a webshop

So Delicate:

Egyedülálló professzionális gondoskodás, amely komfortérzetet biztosít még a legérzékenyebb bőrtípusoknak is, amelyek nem reagálnak jól a kozmetikumokra. A legjobb természetes hatóanyagokat a legújabb kozmetikai technológiával ötvözi. Megújítják a bőr védőrétegét és serkentik a természetes ellenálló képességét. Normalizálják az érzékeny bőrt, kellemes és komfortos érzést nyújtanak. Az eredmény már egyetlen kezelés után is szemmel látható. Nyugodt, erős, egészséges és gyönyörű bőr, amely képes ellenállni a külső negatív hatásoknak.
Javasolt: érzékeny bőrűek számára, külső negatív hatásoktól elszenvedett bőrre, normális kozmetikumokra érzékeny, rosszul toleráló személyek számára. Bármely életkorban, minden évszakban. 

irány a webshop

 

B-Calm:

Egy professzionális kozmetikai kezelés az érzékeny, intoleráns bőrre, amely hajlamos a kivörösödésre. Nem tartalmaz alkoholt, illó olajokat, ásványi olajokat, szilikont, parabéneket.
Javasolt: érzékeny, túlzott reakciókat mutató bőrre, azon ügyfelek számára akiknek a bőre érzékeny/intoleráns reakciókat mutat a legtöbb kozmetikai kezelésre. Nők és férfiak részére is, bármely életkorban. Bármely évszakban megfelelő.

irány a webshop

 

 

Excel Therapy O2 Cityproof:

Intenzív antioxidációs program oxigénnel. Határozott ellenszer a szennyezett levegő és a stressz által okozott negatív következmények ellen. Tökéletesen igazodott az aktuális életvitel legújabb szükségleteihez. Tökéletes ápolást nyújt a bőrnek a környezetszennyezés (szállópor, napsugárzás, kék fény) ellen, hogy a bőr nap mint nap ellen tudjon állni ezeknek a negatív tényezőknek. Belülről és kívülről is védi a bőrt és megelőzi a korai öregedést.

irány a webshop

 

 

 

Timexpert C+ (A.G.E.):

Magas C-vitamin tartalommal, rendkívül eredményesem veszi fel a harcot a bőr öregedésével szemben. Azonnali hatással csodálatos, fiatalos külsőt kölcsönöz a bőrnek, puhává és bársonyossá teszi, eltünteti a ráncokat és egységesíti a bőrszínt. Kezelést követően az arcbőr gyönyörű és fiatal lesz.
Javasolt: a korai öregedés jeleit mutató, ráncosodó és nem egységes színárnyalatú bőr esetében. Fakó, fáradt bőrre. Valamennyi bőrtípusra minden évszakban alkalmazható.

irány a webshop

 

Timexpert Lift(In):

A legfrissebb újdonság az öregedés elleni kezelésben, melynek célja a támogató bőrstruktúrák helyreállítása. A bőr mélyén olyan hatást fejt ki, amely a bőrfelszínen erős lifting-hatásként jelentkezik. A kezelés jelentősen csökkenti a ráncokat, kitölti és simává teszi az arcot, visszaadja a bőr puhaságát.
Javasolt: azon ügyfelek számára, akik nem szeretnének arcplasztikát csináltatni. 40 éves kortól mindenkinek, akinek lifting hatású kezelésre van szüksége. Minden évszakban

irány a webshop

 

 

Timexpert Rides:

A legújabb esztétikai sebészeti eljárások által inspirált termékcsalád forradalmi megoldást kínál a ráncok és a mimikai vonalak ellen. Regenerálja a bőrt és belülről harcol a ráncok ellen. Finomítja vagy akár teljesen eltünteti a meglévő ráncokat és meggátolja az újak kialakulását.
Javasolt: a ráncok és a mimikai vonalak első tüneteit mutató bőr kezelésére. 25 és 30 év közötti ügyfelek részére. Bármely évszakban megfelelő.

irány a webshop

 

Timexpert SRNS:

Egész nap és egész éjszaka erősíti a bőr ellenálló képességét a külső hatások ellen. Rendkívül hatékonyan támogatja a bőr védekező képességét a külső környezet agresszív hatásaival szemben. Hatékonyan védi a bőrt a túlzott hideg és meleg ellen. Aktív módon védi és javítja a megterhelt bőr sejt-DNS-ét, megújítja a bőrt, serkenti a védekező képességét és optimalizálja a stressz tűrő képességét.
Javasolt: érett bőrre, a külső környezet és a stressz hatásainak enyhítésére, bármely évszakban megfelelő.

irány a webshop